Navigasyonu görüntüle İçeriği görüntüle

2023'ü Geride Bırakırken

​​Yeni bir yıla girerken, 2023'ü büyük bir acı ile başlayıp 100. yıl coşkusuyla uğurladık. Türkiye Finans olarak, bu yıl boyunca yenilikçi yapımızın odağına insanı alarak değerli paydaşlarımızla birlikte yoğun bir yıl geçirdik.

İşte 2023 yılındaki çalışmalarımıza ve başarılarımıza bir göz atma vakti.

6 Şubat Depremleri ve Dayanışmanın Önemi

6 Şubat 2023 tarihi, Türkiye için unutulmaz bir gün oldu. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler, 11 ilimizi etkileyerek binlerce hayatı kaybetmemize sebep oldu. Ancak bu zorlu süreçte, sarsılmaz değerlerimizle dayanışma içinde olmak, yaraları sarmak için harekete geçtik.

Çalışanlarımıza ve ailelerine ulaşarak destek sağladık, bölgeye konteynırlar ve gıda tırları gönderdik. İyilik Kulübümüz aracılığıyla hazırladığımız yardım kolileri ile bölgeye umut ışığı olmaya çalıştık. Bankacılık hizmetlerimize erişim sağlamak adına ATM masraflarını kaldırdık ve depremzede vatandaşlarımızın finansman geri ödemelerini erteledik. Kaybettiğimiz çalışanlarımızın çocuklarına eğitim desteği sağladık.

Bu felaketle yüzleşirken, ülkemize en büyük katkıyı daha fazla çalışarak sunacağımız inandık. Duramazdık, durmadık.

Çalışmanın ve Dijitalleşmenin Önemi

Dijital dünyada zamandan ve mekândan bağımsız bir bankacılık anlayışıyla müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatmanın kararlılığını sürdürdük. Mobilden Tanış Avantajlara Alış kampanyamızla, müşterilerimize ihtiyaç finansmanından yatırım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede avantajlar sunduk.

Dostluğa verdiğimiz önemiunutmadık; Dost Kazandıran Kampanya ile müşterilerimize ve yeni dostlarımıza özel fırsatlar sunduk.

Temel bankacılık işlemlerinde masrafsızlık anlayışımızı koruyarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tuttuk.

Günlük Hesap ile birikimlere değer katarak, vade bekleme sorununu ortadan kaldırdık.

Türkiye Finans Akademi'yi kurarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte öğrenmeyi ve paylaşmayı teşvik ettik.

Başarılarımızı Taçlandıran Ödüller

Bankamızın başarıları, ödüllerle taçlandı. Yönetimde ve orta kademedeki kadın çalışan oranımızla öne çıktık ve Inbusiness Dergisi’nin yaptığı araştırmada “Kadınların Yükselebileceği Eşitlik Öncüsü İlk 100 Şirket” arasında yerimizi aldık.

"Türkiye'nin En Gözde 100 Şirketi" listesinde yükselerek 64. sıraya ulaştık.

Global Business Outlook ödüllerinde "eXtra Limit" ile "En İnovatif Katılım Bankası" seçildik.

2023 yılında aldığımız ödüller arasında;

  • Stevie Ödülleri – Yılın Viral Pazarlama Kampanyası
  • Fast Company - En Yenilikçi Şirketler 50 listesi
  • Etik Değerler Merkezi (EDMER) - ETİKA 2022 Türkiye Etik Ödülleri
  • Dünya Arap Bankacılar Birliği (WUAB) - Müşteri Hizmetleri Açısından Mükemmellik Ödülü

gibi birçok ödül bulunuyor.​

2024-Turkiye-Finans 

İyilik ve Paylaşmanın Mutluluğu

Türkiye Finans olarak iyiliğin gücüne inanıyoruz. İyilik Kulübü aracılığıyla annelerimizin gününü özel kolyelerle kutladık, Sakajewa kolyeleri ile çalışma arkadaşlarımıza ve çocuklara dokunduk.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan'ı deprem bölgesindeki çocuklarla kutlayarak sevgi ve umudu paylaştık. 10 Kasım'da Atamızın sözlerine sahip çıkarak, gelecek nesillere aktarmak için bir araya geldik.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Zafer Yürüyüşü'ne katılarak geçmişimizle gurur duyduk. 100.Yıl filmimizle, bankamızın değerlerini geleceğe taşıyan 5 üyemizi tanıttık.

TEGV'e katılarak gençlerimizin eğitimine destek olduk, 19 Mayıs'ı "Geleceğin Yüzü" filtresiyle kutladık. Cumhuriyetimizin temel değerlerini yaşatmak için Atamızın sözlerinin altına birlikte imza attık.

Daha İyi Bir Dünya İçin Türkiye Finans

Sürdürülebilir ve insan odaklı bir bankacılık anlayışıyla "Yarına Varız" dedik. Çevre Haftası'nda çevre programcısı Güven İslamoğlu ile bir araya gelerek sürdürülebilirlik konusunda bilgi paylaştık.

"Dijital Slip" uygulamasını hayata geçirerek kâğıt tüketimimizi azalttık, yenilenebilir enerji projelerine destek olduk ve atıkların geri dönüşümünü sağladık.

Yeni yılda da sürdürülebilirlik ve insan odaklı yaklaşımımızla, değer katacak adımları atmaya devam edeceğiz. Değerli müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha nice başarı dolu yıllara!


En Çok Okunan Bloglar