Navigasyonu görüntüle İçeriği görüntüle

Türkiye Finans’ın 100’ünde Gelecek Olan 5 Üyesi

​​​​​Onlar Türkiye Finans Ailesi’nin, her biri birbirinden kıymetli 4000’e yakın üyesinden yalnızca bazıları. Bizleri aydınlık yarınlara ulaştırmak için çalışan, hem mesleğinde hem de kişisel hayatında yaptığı değerli işlerle 100’ünde Gelecek Olan 5 Türkiye Finanslıyı gelin yakından tanıyalım.

Kimi sanatıyla, kimi sporcu kişiliği ile kimi ise vizyonu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gurur, özlem ve kararlılık ile yürüyen herkesin 100. yılı kutlu olsun!


1. Ece Neva Örnek

Ece Neva Örnek 

“Büyüyünce bir piyanist olabilirim, bir yazar ya da bir dansçı…
Bugün bunları hayal edebiliyorsam senin sayende! Bir Cumhuriyet çocuğu olarak: Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime and içerim!”
Ece Neva Örnek

Küçük yetenek Ece Neva Örnek, 9 yıldır Türkiye Finans’ta çalışan Hasan Tahsin Örnek’in kızı. Ece Neva, 7 yaşında ve ilkokul 2. sınıfa gidiyor. Nerede bir piyano görse tuşlarına basmak, müziği duymak için can atan Ece Neva, tam bir müzik tutkunu. Piyano çalan Neva, diğer sanat dallarına da ilgi duyuyor. Dans etmeyi, şarkı söylemeyi, resim yapmayı, hikâye yazmayı da çok seviyor. Neva’nın pek çok hayali var; bir gün bir çocuk kitabı yazmayı ya da bir dansçı olmayı düşünüyor. Bugün tüm bunları hayal edebildiği için Atatürk’e büyük sevgi duyuyor…​

2. Sema Çiçek

Sema Çiçek 

“Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim en büyük eserim’ dediği, Türk milletinin büyük azim ve kararlılıkla kurduğu Cumhuriyetimizin 100. Yılında; Atatürk’ün açtığı kutlu yolda kararlılıkla yürümeye devam edecek ve Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı kalacağım.”
Sema Çiçek​ ​

11 yıldır Türkiye Finans Ailesi’nin bir parçası olan Sema Çiçek, şu an Marmara Bölge Tahsis Müdürlüğü Bölge Kredileri Tahsis Yönetmeni olarak çalışıyor. 2014 yılında bankamızın Kürek Kulübü’ne üye olarak kürek sporu ile tanışmış ve o günden sonra kürek sporu onun için vazgeçilmez bir tutku olmuş. Ardından, takım kaptanlığı ve kulüp başkanlığı görevini üstlendi. Türkiye Finans Kürek Takımı, katıldığı yarışlarda kendi kategorisinde dereceye girerek 2.’lik ve 3.’lük elde etti. Kürek Takımı ile “En İyi Marka” ve “En İyi Takım Ruhu” ödülüne layık görüldü. Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve en uzun yarış parkuru olan kanyonda 26 km kürek çekerek ilke imza atan takımlardan birisi olma gururunu bankamıza yaşattı. Kısa bir sürede başarıya ulaşan Sema Çiçek, 200’e yakın kurum ve takımın, binlerce sporcunun katıldığı yarışlarda sayılı kadın kaptanlar arasında yer aldı. Hedefi ise bir kadın olarak sporun farklı dallarında yer almak ve bunu dereceye girerek taçlandırmak!​

3. Mustafa Özdemir

Mustafa Özdemir 

“Atatürk, çağının ötesinde bir vizyona sahipti ve bu sayede Cumhuriyetimizi 100. yıla ulaştıracak adımları attı. Ben de bugün yaşadığımız çağın ötesine ulaşmak için çalışacak, teknoloji ve bilişim alanında kendimi geliştirmeye devam edeceğim.”
Mustafa Özdemir

Bilişim Mühendisi olan Mustafa Özdemir, 2 yıldır Türkiye Finans’ta Bilgi Sistemleri Altyapı Müdürlüğü’nde Kıdemli Uzmanı ve İç Eğitmen olarak değerli çalışmalara imza atıyor. Uluslararası sertifikalar ile teknoloji alanında eğitmenlik de yapan Özdemir, Microsoft tarafından sertifikalı eğitmen unvanına layık görülen az sayıda insandan biri. Teknoloji ve bilişim alanında yaptığı vizyoner çalışmalarla Microsoft tarafından 2022 ve 2023 yılında peş peşe iki kez “En Değerli Profesyonel” ödülüne layık görüldü. Bilişim alanındaki başarılı kariyerinin yanı sıra spora da ilgi duyan Özdemir; yüzme, dağ yürüyüşü ve golf sporlarıyla ilgileniyor. Atatürk’ün çağının ötesine ulaşan vizyonunun ise kendisini geliştirirken en büyük ilham kaynağı olduğunu söylüyor.

4. Öznur Ateş

Öznur Ateş 

“Bir asırdır bizi özgür, bağımsız ve güvende kılan Cumhuriyetimiz için hiç durmadan adımlar atmaya ve hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz.”
Öznur Ateş

Ankara Hukuk Fakültesi mezunu olan Öznur Ateş, Türkiye Finans’ta 3 yıldır Kıdemli Müşavir Avukat olarak çalışıyor. Türkiye Finans’taki başarılı meslek hayatının yanında Koşu Kulübü üyesi olarak çeşitli koşularda yer alıyor. Dinamizmi, hayatının vazgeçilmez bir parçası olarak benimsemiş isimlerden biri olan Öznur Ateş; gezmeyi, spor yapmayı, boyamayı, renkleri ve renklendirmeyi ve doğanın içinde olmayı çok seviyor. Türkiye’nin 81 ilindeki tarihi yerlerin, kültürün ve doğal güzelliklerin peşinde olan Öznur Ateş, bugüne kadar Türkiye’nin 68 şehrini görmüş. Hedefi ise geri kalan 13 ili de adım adım gezmek! Çünkü onu göre bir insanın önce kendi ülkesini ve yaşadığı toprakları iyi tanıması gerekiyor! Mesleğinde ve kişisel yaşamında cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan Öznur Ateş, özünden ve doğruluktan ayrılmamayı kendisine ilke ediniyor!

5. Ressam Müstekim Akdoğan

Müstekim Akdoğan 

“Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ Sözleri hep en büyük ilhamım oldu. Ben de Atatürk’e duyduğum özlemi ve ondan aldığım bu ilhamı resimlerimde yaşatarak gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğim.”
Müstekim Akdoğan

Müstekim Akdoğan tam 25 yıldır Türkiye Finans ailesinin ayrılmaz bir parçası. Perakende Müşteri İlişkileri Yönetmeni olarak çalışan Müstekim Akdoğan, başarılı bankacılık kariyerinin yanı sıra profesyonel olarak resim sanatı ile ilgileniyor. Bugüne kadar birçok sergide eserleri yer alan Müstekim Akdoğan; Benim Dünyam, Doğanın İz Düşümü, Hayalden Hakikate gibi pek çok kişisel resim sergisi açtı. Artcontact İstanbul 2023 Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nda eserleri sergilendi. Ressam Müstekim Akdoğan’ın fırçasından çıkan bir eser, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılında Türkiye geneli resim yarışmasında birincilik elde etti. Yurt içi ve yurt dışı sanat galerileri ve müzayedelerinde eserleri ile ilgi çeken sanatçı eğitim olarak; İki lisans, üç ön lisansı bitirdikten sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde yüksek lisans yaparak eğitimini taçlandırdı. Resim sanatının yanında ilgi duyduğu Fotoğrafçılık sanatı üzerine akademik kariyer yapan sanatçının fotoğrafları da çeşitli sergilerde yer aldı. Atatürk’ün sanata verdiği değerin en büyük ilham kaynaklarından biri olduğunu söyleyen Akdoğan, çalışkanlığı ve üretkenliği ile çevresine ve gelecek nesillere örnek olmaya devam edeceğini söylüyor. ​

En Çok Okunan Bloglar